Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Couscous
- 250 g Couscous
- 300 g Wasser
-
½
TL Gemüse-Bouillon Paste
of ½ Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Salz
Gemüse
- 125 g Aprikosen, getrocknet, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
- 200 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut
- 100 g Wasser
-
½
TL Gemüse-Bouillon Paste
of ½ Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Curry, gemahlen
- 1 - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 200 g Feta, zerbröselt
- 30 g Sultaninen
- 50 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2667 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20min
Indisches Gemüsecurry
1 Std. 10 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 Min
Couscous-Salat
50 min
Gemüsecurry
1 godz.
Spinatrisotto mit Spargeln
40 Min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min