Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 260 g Tofu nature, in Würfeln (5 mm)
- 1 EL Sonnenblumenöl
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¼ TL Zimt
- 1 TL Cayennepfeffer
- ½ TL Salz
Rotkabis
- 400 g Rotkabis, Strunk entfernt, in Stücken (3 cm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 100 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¾ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Salz
- 20 g Apfelessig
- 320 g Blätterteig, 1 Stück, rechteckig ausgewallt (25 x 42 cm)
- 2 TL Nussmus (z.B. Mandel- oder Cashew-Mus)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2495.1 kJ / 596.4 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 41.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 min
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40 Min
Linsen-Tomateneintopf
1h 30 min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 min
Brokkoli Frittatawürfel
1h 10 min
Gemüsewähe
1h
Kartoffelstock nature
55 Min
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1 Std. 15 Min
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min