Apparaten en Accessoires
Bohnen-Burger (vegan)
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie, flachblättrig Blätter abgezupft6 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
rote Zwiebeln halbiert120 g
-
Haferflocken50 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Sambal Oelek½ - 1 TL
-
Senf2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Öl zum Braten
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Einfach. Selbst. Gemacht.
264 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Linsencurry
50min
Soja-Gulasch mit Knödeln
1u. 25min
Gemüsecurry
1u.
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6u. 10min
Linsen-Moussaka
2u. 30min
Chili con Grünkern
50min
Hummus
5min
Linsenbraten
1u. 55min
Veganer Bohnenburger
1u. 20min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15min
Soja-Bolognese-Sauce
40min