Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Radieschensalsa
- 1 Bund Radieschen, geputzt (ca. 160 g)
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 10 g Senf
- 25 g Weissweinessig
- 35 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
Brokkolibratlinge
- 460 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Röschen
- 70 g Mandeln
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Ei-Ersatz
- 20 g Paniermehl, vegan
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Semmelknödel mit Lauch-Pilz-Ragout
45 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Linsenbraten
1 godz. 55 min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 Std. 45 Min
Vegetarische Calzoni
1h 50min