Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Tuna
- 500 - 600 g tuna, sashimi grade, raw, diced (1 cm)
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 30 g soy sauce
- 25 g sesame oil
- 15 g rice vinegar
- 5 g toasted sesame seeds
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
Sriracha Mayonnaise
- 200 g mayonnaise
- 20 - 30 g sriracha sauce, to taste
- 20 g freshly squeezed lime juice
Assembly
- 260 g white cabbage, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 3 spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g Japanese rice crackers
- 1 avocado, diced (1 cm)
- black sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1801 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna poke bowl
1 godz.
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 godz.
Salmon tartare
25min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Fish Tacos
45 min
Mango salmon bowl
40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min