Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 500 g bakłażana, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 250 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
- 1 - 2 łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 319 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sycylijska caponata
30 Min
Soczewica garam masala z ryżem basmati
1 Std. 15 Min
Dal makhani z soczewicy
50 Min
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Pikantna potrawka z bakłażana
30 Min
Sundal z ciecierzycy
6 Std. 45 Min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10min
Pasta z pieczonego bakłażana
1h 50min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1h 35min
Gulasz z boczniaków z pęczakiem
1h 10 min
Pasta z bakłażana
55 Min