Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Namaczanie fasoli
- 150 g fasoli adzuki, suchej
- 500 g wody
Przygotowanie dania
- 10 liści bazylii, świeżych
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 ¼ łyżeczki soli
- 500 g wody
- 130 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 3 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 180 g czerwonej papryki, pokrojonej w 5 mm paski
- 350 g pomidorów, pokrojonych w ćwiartki
- 40 g czarnych oliwek, bez pestek
- 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 983.6 kJ / 235.1 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 824.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peruwiańskie quinotto
35 Min
Pasztet z brukwi
2h 5 min
Pasta zhong
15 Min
Ragout z soczewicą i burakami
2 godz. 10 min
Pilaw z bakaliami
50 Min
Granola podstawowa
1 Std. 45 Min
Sałatka z zielonej soczewicy
45 Min
Gulasz z fasoli czarne oczko i kalmarów
5 godz. 15 min
Gaskońska zupa garbure z tofu
50 Min
Groszek z jajkiem
1h
Pasztet sojowy z pistacjami
15 Std.
Bolognese z boczniaków z cukiniowym makaronem
50 Min