Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 350 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben scolato
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di mascarpone
- 30 g di olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Quiche ai ravanelli
1h 30 phút
Pizza di verdure
Geen beoordelingen
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Zuppa di pane nero
30min
Cuori di lattuga con peperoni caramellati e pollo
45min
Bocconcini di hamburger
2h 35 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Crema di funghi e noci
15 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3h 40min
Tartine tonno e ceci
30min