Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café d'extrait de vanille
La pâte à brioche
- 110 g de sucre en poudre
- le zeste d'une ½ orange non traitée
- 120 g de lait
- 130 g de beurre
- 1 c. à soupe de levure boulangère sèche (15 g)
- 1 œuf entier (60 g)
- 1 jaune d'œuf
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1261 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au poireau en croûte
1h 15min
Beignets brésiliens à la cannelle
30min
Gâteau au fromage, façon japonaise
1h 5min
Cheesecake polonais
1h 30min
Schiacciata au raisin
2h
Gâteau brigadier
2h 30min
Amandine à la cerise
2h
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15 min
Kardemummabullar
5h
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Cheesecake framboises
5h
Cheesecake marbré non cuit
4u. 45min