Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère, in Stücken
Teig
- 75 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Weizenmehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Speck, gewürfelt (siehe Tipp)
- 4 Eier
- 50 g Milch
-
100
g Crème fraîche
of 100 g Rahm - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Flammkuchen
1 godz. 15 min
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Käsesauce
15min
Chäsfondue
20 Min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std. 10 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30 min
Gemüse-Schnecken
1 Std. 20 Min
Berner Rösti
40 Min
Lachs-Spinat-Quiche mit Feta
1 Std.