Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
- 700 g bifes de atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ limão, só o sumo
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1795 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 Min
Pescada com batatas ao vapor
40 Min
Meia-desfeita da avó Anica
35 Min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 Min
Bacalhau à Soutelo
25min
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30 Min
Dourada com manjericão
40 Min
Filetes de peixe com curgete e cogumelos
50 Min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 Std. 30 Min
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 Min
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15min