Compatibele versies
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo da Ilha
- 800 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g ervilhas descongeladas
- 160 g leite
- 1 ½ c. chá de sal
- 3 pitada de pimenta
- 2 pitada de noz-moscada
- 20 g azeite
- 1 dente de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 250 g lombo de salmão cortado em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1h 30min
Lasanha de peixe
1h 5min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1h
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min
Empadão de brócolos com peixe
1h 35min
Empadão de peixe
1h
Gratinado de peixe
1 Std. 10 Min
Peixe escondido da horta
1h 20min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1h 35min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min
Lasanha de atum e espinafres
1h 15min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min