Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g batata-doce (3 unid. grandes aprox.)
- 50 g queijo parmesão
- 5 g manjericão
- 400 g carne de peru, s/ osso, cortada em cubos pequenos, semicongelada
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 1 c. chá de cominhos
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de paprika
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 200 g tomate em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1902 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espetadas de frango com mel e puré com manjericão
1 Std. 20 Min
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50min
Guisado de perú coberto
1sa 5 dk
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50min
Frango com brócolos e pimentos
35 Min
Panados de frango com amêndoa
40 Min
Quesadillas de peru e abacate
2sa 20 dk
Batata-doce recheada com salmão
35 Min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 Min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 Min
Frango assado com laranja e arroz árabe
1h
Burrito de peru no forno
50min