Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g batatinhas novas
- 15 g azeite, mais q.b. p/ cozinhar
- 180 g pimento vermelho cortado em juliana
- 180 g pimento amarelo cortado em juliana
- 150 g cebola cortada em meias luas
- 2 dentes de alho roxo cortados em lâminas
- 1 folha de louro
- 200 g tomate cortado em cubos
- 100 g vinho branco
- 4 filetes de garoupa (180 g cada aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 18204.8 kJ / 4351.1 kcal
- Eiwitten
- 882.7 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 49.5 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 3011.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 min
Filetes de linguado enrolados
45 min
Embrulhos de couve com bacalhau
2 Std.
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 min
Medalhões de pescada a vapor com batatas novas e rabanetes
1 godz.
Espetadas mistas de peixe em alecrim com molho de iogurte e limão
1 godz.
Garoupa com sabor mediterrânico
1 godz.
Peixe à Portuguesa
6 godz. 45 min
Bife de novilho grelhado com molho de queijo e pimenta e legumes salteados com maçã e ervas
1 godz.
Bacalhau à Soutelo
25min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Pescada com molho de tomate fresco
35 min