Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g flocos de aveia
- 100 g cebola
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa e coentros)
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 ovo
- 25 g mostarda
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 577 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastéis de pescada e batata-doce
1sa
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35 dk
Lasanha de curgete e bacalhau
1sa
Piza com base de curgete
2h 10min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Tabuleiro de maçã e pera com especiarias e aveia
1sa
Chili de peru
25 Min
Almôndegas de peru
40 dk
Papelote de salmão com noodles e creme de alho-francês
40 dk
Hambúrgueres de salmão com ervas aromáticas e limão com palitos de curgete e parmesão
30 Min
Peru com legumes
35 dk
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40 dk