Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g sobras de pão em pedaços
- 1 c. sopa de salsa, só as folhas
- 1 c. sopa de manjericão, só as folhas
- 1 c. sopa de orégãos frescos, só as folhas
- 50 g azeite, mais 1 fio para a massa
- 2 dentes de alho
- 100 g amêndoa laminada
- 1 pitada de pimenta
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g massa tipo tagliatelle
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2523 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30 Min
Salada de espinafres e frutos do bosque com vinagreta de framboesa
10min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1 Std. 30 Min
Penne com legumes no forno
1h 5min
Gratinado de legumes
1 Std.
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 Min
Crocante mediterrânico
50 Min
Timballo no forno com curgete sem glúten
1 Std. 15 Min
Esparguete com creme de beringela
40min
Salteado de legumes com massa folhada
50 Min
Farfalle com curgete e limão
45min
Fusilli com legumes e nozes
40min