Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 80 g queijo parmesão
Caldo
- 1500 g água
- 150 g cebola cortada em quartos
- 10 g salsa
- ½ talo de aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g tamboril cortado em pedaços
- 35 g azeite
Risoto
- 80 g bolbo de funcho
- 150 g alho-francês
- 10 pés de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 80 g vodka
- 350 g arroz p/ risoto
- 50 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de dourada
1h
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Risoto de cogumelos com presunto
1h
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30min
Risoto de pato
1h 15min
Risoto de mexilhão com grelos
40min
Risoto à alentejana
30min
Salmão com risoto de funcho
25min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min