Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cabrito
- 3 c. chá de sal grosso
- 6 dentes de alho
- 2 malaguetas (optioneel)
- 100 g banha
- 2 c. chá de colorau
- 200 g vinho branco
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 pés de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
Migas
- 500 g pão alentejano de véspera, cortado em pedaços pequenos
- 50 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 3 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3500 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Douradas com açorda de coentros
45 min
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min
Esparregado
20min
Burras em vinho tinto
12h 55min
Sela de borrego com migas de espargos
9 Std. 25 Min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1h 5 min
Ensopado de borrego
1 godz.
Perna de peru com puré de maçã
11h 30min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1 godz.
Açorda de marisco
30 min
Creme de marisco
50 Min