Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 robalo médio amanhado (1000 g aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 30 g coentros
- 500 g sobras de pão de Mafra
- 400 g cebola
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite
- 350 g água
- 100 g vinho branco
- 600 g tomate cortado em quartos
-
1
c. chá de caldo de peixe
of 1 cubo de caldo de peixe - 1 ovo
- 400 g ovas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3789.6 kJ / 905.7 kcal
- Eiwitten
- 96.1 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 790.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Arroz de lingueirão
2 godz. 35 min
Sopa rica de peixe
2h 30min
Açorda de marisco
30min
Cabrito no forno com migas de espargos
10 Std. 5 Min
Migas de broa com bacalhau
30min
Açorda de tomatada com ovos escalfados
1 Std. 10 Min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Empada de coelho
2h
Ovas com alho e malagueta
35min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Açorda de bacalhau com tomate
25min