Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g postas de perca
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g hortelã
- 30 g coentros
- 30 g poejo
- 3 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 100 g pimento verde cortado em pedaços
- 100 g tomate s/ pele e s/ sementes
- 1 folha de louro
- 800 g água
- 600 g batata s/ casca, cortada às rodelas finas
- 500 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1650 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Douradas com açorda de coentros
45min
Favas guisadas
50 min
Misturas
1h
Feijoada de buzinas
1u. 30min
Ensopado de Borrego
3 Std.
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Tomatada de bacalhau bragançana
35 min
Sopa de bacalhau e marisco
1h
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Sopa de peixe e legumes
40 min