Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetes de polvo
- 1200 g polvo descongelado
- 100 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo caldo de legumes - 150 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 10 g azeite
- 1 ovo
- 150 g água
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz de feijoca
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 400 g arroz agulha
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal
- 620 g feijoca cozida e escorrida
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4540 kJ / 1085 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 60 g
Alternatieve recepten
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 godz. 35 min
Escabeche de pernil - TM31
10 godz.
Caldeirada à algarvia
3h
Arroz de enchidos e feijão
35 min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Arroz de feijão com morcela
35 min
Arroz de pato
1 Std. 5 Min
Bacalhau com todos
1 godz.
Arroz de polvo
1 godz. 15 min
Bacalhau com broa e pimentos
1 godz.
Vitela guisada com massa
9h 20min