Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 30 g azeite
- 6 dentes de alho
- 10 g pimento verde
- 40 g coentros, mais q.b. picados p/ guarnecer
- 10 g poejo
- 1 c. chá de sal
- 850 g água
- 50 g vinho branco
- 530 g lombos de bacalhau demolhado
- 320 g arroz p/ risoto
- 10 g manteiga
- 2 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2498.1 kJ / 597.1 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 71.7 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1115.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de dourada
1sa
Risoto de bacalhau com grão
40 dk
Risoto alfacinha
30 Min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1sa
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1sa
Risoto com ervas aromáticas
40 dk
Risoto de mexilhão com grelos
40 dk
Risoto à portuguesa
1sa
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min