Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g curgete cortada longitudinalmente em fatias (0,5 cm de espessura aprox.)
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 150 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 150 g miolo de camarão
- 400 g água
- 800 g leite
- 80 g farinha
- Sal q.b p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Noz-moscada q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1756.2 kJ / 419.8 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 4808.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 Std. 30 Min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10 min
Beringiza = beringela + piza
45min
Lasanha de peixe
1h 5min
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1 Std.
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min
Empadão de peixe
1 Std.
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9h
Empadão de batata-doce e bacalhau
1 Std. 40 Min
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40min
Lasanha de bacalhau
1h 50min
Bacalhau com grão e broa
45min