![Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/080BA872-E73E-4E96-961D-E8FEB3B96044/Derivates/5C993606-11F5-416A-9F7A-4661599B3AC7.jpg)
Compatibele versies
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1519.9 mg
Alternatieve recepten
Beef pierogi
1 Std.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Buffalo chicken wings
45 Min
Fragrant pipis
30min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Hot and sour soup
55 dk
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 Min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Baguette
3h 45min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 Min
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min