Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron rouge (1 poivron), coupé en morceaux
- 20 g de feuilles de coriandre fraîche
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 500 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 60 g de lait
- 20 g de whisky
- 50 g de chapelure
- 125 g de pulpe de tomate
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 tranches fines de bacon fumé (120 g)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 50 g de ketchup
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1878.3 kJ / 448.9 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 593.7 mg
Alternatieve recepten
Stollen
3h 45 min
Gumbo de poulet façon cajun
35min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Pain de viande à l'orientale
1h
Boulettes suédoises aux courgettes
40min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Bœuf Stroganov
55min
Chowder à la dinde
25 min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Terrine de viandes express
1h 5min