Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron rouge (1 poivron), coupé en morceaux
- 20 g de feuilles de coriandre fraîche
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 500 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 60 g de lait
- 20 g de whisky
- 50 g de chapelure
- 125 g de pulpe de tomate
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 tranches fines de bacon fumé (120 g)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 50 g de ketchup
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1878.3 kJ / 448.9 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 593.7 mg
Alternatieve recepten
Terrine de poulet aux pistaches
1u. 15min
Rillettes de poulet à la ricotta et au citron
50 min
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Terrine de viandes express
1h 5min
Crème de maïs au cumin
30 min
Chowder à la dinde
25 min
Pain de viande à l'orientale
1 godz.
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Pain de poulet à l’italienne
50 min
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5min
Gumbo de poulet façon cajun
35 min
Clafoutis au thon et aux oignons
1 godz.