Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Far aux pruneaux
1h 5min
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Petits flans pâtissiers
1h 15min
Far aux pruneaux
1h 35min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Pastéis de nata
50 min
Tarte amandine aux poires
3h 25min
Œufs au lait
50 min
Far breton aux pruneaux
2h
Flan pâtissier à la vanille
13 Std. 15 Min
Flan pâtissier
4 Std. 25 Min