![Fions vendéens (ou flans maraîchins) Fions vendéens (ou flans maraîchins)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a6d8423-5a31-479c-8de3-6dd60bae1025/Derivates/b13ae786-1445-410a-9cf2-31db1d98087e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan à la pistache
30 min
Œufs au lait au citron
5h
Œufs au lait
50 min
Flan pâtissier à la vanille
13 Std. 15 Min
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Flan pâtissier
4h 25min
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Poires duchesse
12 Std. 25 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Malakoff à la crème anglaise
25 min
Tarte façon "crème brûlée"
4 Std.