Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tartara
10 min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 godz. 35 min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Salsa cocktail
10 min
Ananas al cartoccio
1h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min