Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
L'originale salsa barbecue
2h 5min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Zabaione
15min
Burro all'arancia
3h 30min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Bagna cauda
35min
Brandacujun
45min
Salsa verde "Bagnet"
15min