Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de baguette, en trozos
- 2 echalot, a la mitad
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de kale, sin tallos
of 250 g de col rizada, sin tallos - 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de comino en polvo
- 70 g de queso feta, desmoronado
- 10 g de hojas de menta frescas, finamente picadas
- 1 huevo mediano
- sal marina al gusto
- aceite vegetal para freír
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1662 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 Min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30 Min
Kebbes vegetarianos de habas
1 Std. 40 Min
Arroz de Coliflor
25 Min
Quiche vegano de hongos
1 Std. 15 Min
Hamburguesas de portobello
40 Min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 Std. 20 Min
Panqué de coliflor con cacahuate
1 Std. 15 Min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Dip de lentejas (vegano y sin gluten)
10min
Tabule de quinoa
10min