Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Cheddar, a cubetti (1-2 cm)
- 10 g di coriandolo fresco
- 2 melanzane (circa 800 g l'una)
- 120 g di cipolle, in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 peperoncini jalapeño freschi
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 275 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di chicchi di quinoa, ammollati per almeno 30 minuti
- 100 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- 100 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1 godz.
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 godz. 30 min
Burger vegan
5 Std.
Moussaka di lenticchie
1 godz. 30 min
Patate dolci ripiene (vegan)
1h 50 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 godz. 40 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 godz. 40 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min
Melanzane ripiene all'orientale
1 godz. 20 min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min