Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 fette di pane raffermo a pezzi
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pezzi di scorza di limone, senza la parte bianca (1 cm x 5 cm)
- 120 g di cipolla marrone, a metà
- 140 g di bacon affumicato, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 180 g di feta vaccina, a pezzi (1 cm)
- 6 - 8 funghi portobello freschi, senza i gambi
- crostini tostati di pane bianco q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Polpette di funghi
1hod.
Crema di melanzane grigliate
35 Min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2 Std.
Tabulè speziato
2 Std. 10 Min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45 Min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Polpette di funghi alla siciliana
50 Min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min