Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 fette di pane raffermo a pezzi
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pezzi di scorza di limone, senza la parte bianca (1 cm x 5 cm)
- 120 g di cipolla marrone, a metà
- 140 g di bacon affumicato, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 180 g di feta vaccina, a pezzi (1 cm)
- 6 - 8 funghi portobello freschi, senza i gambi
- crostini tostati di pane bianco q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Melanzane ripiene di quinoa
1 Std. 35 Min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Tegamini fave e funghi
3h 10 min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 min
Polpette di funghi alla siciliana
50 Min
Sandwich alle cime di rapa
50 Min
Fumetto di gamberi speziato
35min