![Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole) Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A26616BB-DF5F-4BEC-881F-1C9ECAFBE843/Derivates/edbdfac9-91f7-43ea-861d-11a712a76e89.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole, fresche, ben pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di foglioline di timo fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti 1-2 cm
- 1 - 2 pizzichi di zucchero (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1539.7 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 830.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2h 10min
Zuppa di pomodoro e mango
40 min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 Std.
Hosomaki
2h
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1 Std.
Cachupa con maiale e fagioli
26 godz. 20 min
Smoothie banane e lamponi
10 min
Noodles con gamberi e avocado
35 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 Min