Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de alcachofas frescas (aprox. 800 g limpias)
-
10
ramitas de perejil fresco
of ½ limón - 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de harina
- 50 g de zumo de limón
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 600 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Acelgas con patatas
45min
Habas tiernas rehogadas
30min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas a la cerveza
45min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Alcachofas a la romana
50min
Berenjenas al ajillo
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Revuelto de ajetes
10 min
Guarnición de pimientos de Padrón
25 min