Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 75 g de pimiento rojo cortado en trozos
- 75 g de pimiento verde cortado en trozos
- 100 g de berenjena cortada en trozos
- 100 g de zanahoria cortada en trozos
- 1 diente de ajo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 ½ cucharaditas de pimienta negra recién molida
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de agua
- 300 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1741 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Fideuá de verduras
40 分钟
Ensalada de arroz con huevos y atún
1小时
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 分钟
Pasta con judías blancas
40 分钟
Arroz mediterráneo
35min
Fideos con alcachofas
45 分钟
Risotto vegetariano
25min
Lentejas con arroz
40 分钟
Garbanzos con arroz
35min
Arroz con verduras, gambas y jamón
45 分钟