Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de garbanzos secos
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua caliente
Cocción
- 1400 g de agua (más 400 g de agua muy caliente)
- 120 g de cebolla cortada en trozos
- 70 g de zanahoria cortada en trozos
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 1 - 2 dientes de ajo sin pelar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
-
1
hoja de laurel seca
of 1 ramita de hierbas frescas variadas (perejil, hierbabuena, menta, tomillo, romero, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 455.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min
Cocción de alubias
9h 20min
Harinas de cereales o de legumbres
5 min
Guisantes al natural
2 Std. 10 Min
Arroz integral precocido
2 Std. 30 Min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Acelgas con patatas
45 min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Tofu
7 Std. 45 Min
Cocción de arroz integral
35 min
Cocción de garbanzos
12h 55 min