Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 dientes de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 10 - 12 almendras tostadas sin sal
- 2 galletas maría
-
½
cucharadita de sal
of ½ pastilla de caldo de carne - 2 tomates maduros en trozos (300 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)
- 100 - 150 g de butifarra blanca en trozos
- 200 g de agua caliente
- 2 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 18.35 g
- Koolhydraten
- 28.01 g
- Vetten
- 23.09 g
- Vezels
- 12.48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz empurdanés
1j
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Garbanzos con arroz
35 Min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Sopa de navidad con galets rellenos
1j 15 menit
Pasta con judías blancas
40 Min
Lentejas con arroz
40 Min
Fideos con alcachofas
45 Min
Habas guisadas a la portuguesa
50 Min
Garbanzos encebollados
40 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 menit
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 menit