Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 20 g de miga de pan blanco
- 1 diente de ajo
- 500 g de carne picada mixta
- 2 huevos
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharaditas de aceite de oliva (para engrasar)
Salsa de romero
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolleta cortada en juliana
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de tomate maduro sin piel y en mitades
- 3 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2765 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 25.69 g
- Koolhydraten
- 8.79 g
- Vetten
- 58.17 g
- Vezels
- 1.69 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al chimichurri
30min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min
Salchichas de pollo con parmesano
30min
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Pollo a la cazadora
40min
Albóndigas con setas
35min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Merluza con patatas
40min
Albóndigas con salsa de tomate para dos
25min