Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva (1 lata)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de judías verdes frescas sin hebras, en trozos de 3-4 cm
- aceite de oliva para pincelar
- 4 huevos
- 100 g de agua
- 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 600 g) salpimentados
- sal para espolvorear
- 4 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1863 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 39.86 g
- Koolhydraten
- 12.99 g
- Vetten
- 26.02 g
- Vezels
- 5.67 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Rape a la jardinera
40 Min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Salmón con arroz integral y verduras con salsa de eneldo
30 Min
Salmón al vapor con verduras
30 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min