Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de mantequilla
- 250 g de boletus frescos en dados
- 1 manzana (aprox. 200 g) pelada y cortada en dados
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco seco
- 800 g de agua caliente
-
2
cucharaditas de sal
of 2 cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharaditas de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de nueces peladas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1772 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 9.22 g
- Koolhydraten
- 67.32 g
- Vetten
- 13.08 g
- Vezels
- 3.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cuatro quesos
25 Min
Risotto con salmón ahumado
20 Min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30 Min
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
1sa 30 dk
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Risotto con setas y uvas
50 Min
Risotto con pera y gorgonzola
30 Min
Risotto con beicon y manzana
30 Min
Crema de boletus
1h 35min
Risotto con setas a la cerveza
40 dk
Macarrones con salsa de setas
20 Min
Risotto con boletus
30 Min