Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de verduras variadas (zanahoria, calabacín, judías, etc.) en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en rodajas (aprox. 150 g)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 408 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min
Sopa a la riojana
45 Min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1j
Sopa armenia de repollo
50 Min
Sopa de los hortelanos
30 menit
Sopa minestrone con pasta
45 Min
Sopa de apio con patata
35 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1j
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 menit
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35 Min