Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para pincelar el film transparente)
- 4 huevo
- ½ cucharadita de sal (y algo más para sazonar los huevos)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano cortado en trozos
- 1 calabacín con piel cortado en trozos
- 1 puerro cortado en rodajas
- 1 zanahoria cortada en trozos
- 1 tomate en cuartos
- 1 cebolla en cuartos
- 4 champiñones
- 700 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1222 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Sopa juliana con verduras frescas
40 min
Sopa a la riojana
45 min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1sa
Sopa armenia de repollo
50 min
Sopa de los hortelanos
30 min
Sopa campera
1sa
Sopa de apio con patata
35 min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 min
Menú: Sopa de verduras - Lubina a la espalda con patatas para dos
45 min
Sopa de verduras
50 min
Sopa de judías blancas y verduras
40 min
Sopa minestrone
35 min