Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 puerro (solo la parte blanca) en rodajas (100 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- 100 g de patata pelada en trozos
- 200 g de lechuga (preferiblemente las hojas verdes) troceada
-
500
g de caldo de ave
of 500 g de agua con 2 cucharaditas de sal - 1 pellizco de pimienta molida
- 4 quesitos en porciones
- hojas de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 843 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 4.28 g
- Koolhydraten
- 8.09 g
- Vetten
- 16.91 g
- Vezels
- 2.32 g
Alternatieve recepten
Crema de apio
40min
Crema de brócoli
30min
Crema con espinacas
25 Min
Crema de acelgas y piñones
45min
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 Min
Crema de escarola con queso feta
35min
Crema florentina (de espinacas)
45min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema de espinacas y quesitos
30min