Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz butternut squash
- 25 oz water
- 10 oz raw beets, peeled, quartered
- 4 oz green apple, quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 1 oz honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 8 oz plain, unsweetened yogurt, to taste, to serve
- fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Golden Beet Gazpacho
50min
Basic Pinto Beans
4h 5 min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Spring Pea Green Soup
15min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Apple Wild Rice
50min
Spiced Apple Cider
25min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min