![Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D9AD602-4273-41BF-A729-669AD9720823/Derivates/ca7550b3-dfc4-4b83-8155-2c92e70a182d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz butternut squash
- 25 oz water
- 10 oz raw beets, peeled, quartered
- 4 oz green apple, quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 1 oz honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 8 oz plain, unsweetened yogurt, to taste, to serve
- fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 Min
Tofu Stew
30 Min
Blueberry Rosemary Smash
10 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Cod with Citrus Butter
50min
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min