Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tige de citronnelle fraîche, coupée en tronçons
- 50 g d'échalotes
- 1 piment doux, épépiné
- 10 g de galanga
- 3 feuilles de kaffir
- 350 g de lait de coco (1 boîte)
- 600 g de poisson, coupé en dés
- 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 6 feuilles de bananier (voir "Conseil(s)")
- 200 g de feuilles d'épinards frais
- 200 g de chou chinois, émincé
- 30 g de cacahuètes, grillées et salées
- 12 feuilles de basilic thaï frais
- 300 g de riz thaï
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1765.3 kJ / 420.2 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Curry jaune au magret de canard
1h 25 min
Bouchées de poisson amok, sauce coco
50min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1 Std.
Soupe phô au poulet
5 Std. 10 Min
Poulet teriyaki 🌶️
2 godz. 5 min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1 Std.
Curry indien
1h 5min
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1 Std. 15 Min
Demi-lunes épinard-poulet
35 Min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min