Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen, (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 20 g Balsamico, rot
- 40 g Olivenöl
- 30 g Dattelsirup
- 2 Römersalatherzen, in mundgerechten Stücken
- 5 Datteln, entsteint, in feinen Streifen
- 200 g Feta, in Stücken (3 x 4 cm)
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2020 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Tabouleh
40 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1 godz.
Römersalat mit Erdnuss-Sambal-Dressing und Mozzarellabällchen
15 min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 godz.
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 Min