Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 50 g Walnusshälften
- 200 g Halloumi, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 40 g Balsamico, hell
- 40 g Aprikosenkonfitüre
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25 Min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 min
Feta-Wassermelonen-Salat
20 Min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 Min
Warmer Cranberry-Gnocchi-Salat
25 Min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 min
Grapefruit-Avocado-Salat
25 Min
Melonen-Brot-Salat
25 Min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min