Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Fladenbrot, in mundgerechten Stücken
- 50 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 g Zitronensaft
- 10 g Weißweinessig
- 10 g Wasser
- 1 gestr. TL Zucker
- 1 gestr. TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Sumach
- 2 Römersalatherzen, in mundgerechten Stücken
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ Salatgurke, entkernt, in Scheiben
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- 3 Radieschen, in Scheiben
- 40 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Falsche Caprese
10 Min
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Grapefruit-Avocado-Salat
25min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 Std.
Orient-Kartoffelsalat
1h 20min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 Min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min