Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 5 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 12 Blätter Wan-Tan-Teig, TK, aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- ½ Knoblauchzehe
- 30 g Parmesan
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft, davon 2 Blätter zum Dekorieren beiseitegelegt
- 1 Tomate, geschält, entkernt, in kleinen Würfel (5 mm
- 70 g neutrales Öl
- 1 Prise Zucker
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 700 g Wasser
- 15 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3622 kJ / 865 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce
40min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 godz. 30 min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 godz.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.