![Sage and buckwheat stuffing balls Sage and buckwheat stuffing balls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A2381B3-7FA1-4775-8120-7C458E9E2CB7/Derivates/8CF4C5CA-2EE4-45B9-8615-7CC0A5C3FFB5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g filtered water
- 30 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- ¾ tsp salt
- 30 g extra virgin olive oil
- 180 g buckwheat groats
- 2 brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried sage
- ½ tsp dried mixed herbs
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 25 g slivered almonds
- 10 g psyllium husks
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953.1 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Vegan custard
15 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Tofu scramble
25 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min