Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g filtered water
- 30 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- ¾ tsp salt
- 30 g extra virgin olive oil
- 180 g buckwheat groats
- 2 brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried sage
- ½ tsp dried mixed herbs
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 25 g slivered almonds
- 10 g psyllium husks
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953.1 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20 min
Warming amaranth porridge
50min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Vegan hollandaise
10 min
Vegan gravy
40min
Millet cashew stir-fry
30min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15 min