Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm)
- 300 g Möhren, in Stücken (1 cm)
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 140 g Tellerlinsen, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL gelbe Currypaste
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1000 g Wasser
- 120 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 832 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Fencheleintopf
35 Min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 Min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Wirsingsuppe
35 Min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 Std. 30 Min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 Min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.