Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 Scheiben Bacon
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 rote Peperoni, entkernt, in Stücken
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 50 g Weißwein, trocken
- 650 g Geflügelfond, heiß
- ¼ TL Salz
- 2 Maiskolben, frisch
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5155 kJ / 1231 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 136 g
- Vetten
- 57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Birnen
55 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Mac and Cheese
1 Std.
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Erbsen-Risotto
50 min
Risotto alla Milanese
35 min
Risotto milanese
35 min
Corn Chowder (Amerikanische Maissuppe)
35 min
Maiseintopf
35 min
Tomatenrisotto
50 min
Spanischer Risotto
40 Min
Hackfleischrisotto
40 Min